';

Opgewassen tegen hectiek

Arine heeft mij in de afgelopen periode op een prettige manier behandeld voor onrustige benen en spanningen. Ik ben doofblind, daardoor loop ik alert over straat en dat geeft spanningen en tengevolge hiervan vastzittende spieren. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid beperkt. Door de behandelingen zijn mijn klachten afgenomen waardoor ik beter in mijn vel zit. Zowel de spanningen als de klachten van de onrustige benen zijn minder geworden en hierdoor loop ik ook nog fijner met mijn blindengeleidehond. Ik blijf doorgaan met de behandelingen!
M.K. (54jr.)

Sinds anderhalf jaar ontvang ik shiatsubehandelingen van Arine. Ik kwam bij haar met de vraag of zij mij met shiatsu kon ondersteunen in mijn proces van verandering en verwerking. Ook had ik al langere tijd lage rugklachten, waar ik graag vanaf wilde. Dat kon ze en er is sindsdien veel veranderd in mijn leven in positieve zin. Het meest in het oog springende resultaat van de behandelingen is wel het feit dat ik veel meer vertrouwen heb gekregen in het helende vermogen van mijn lichaam. Ook ervaar ik meer bewustzijn in mijn lichaam en behandel het met meer respect. Ik heb geleerd te luisteren naar de signalen van mijn lijf en dat heeft invloed op mijn dagelijks doen en laten. Ik voel mij rustiger en meer in evenwicht. Ook het doen van door haar gegeven oefeningen helpt om de balans (weer) te vinden. Mijn rugklachten zijn al lang verleden tijd en nu kom ik nog maandelijks bij Arine voor een onderhoudsbehandeling. En dat is heerlijk. Mijn lijf verdient dat!
E.V., medewerker apotheek (56jr.)

"Arine heeft mij enorm geholpen met de Shiatsu behandelingen. Ik merkte na de eerste behandelingen direct resultaat, waar het uitbleef bij andere therapeuten (manueel, fysio). Arine keek verder dan alleen de klacht waar ik zelf mee kwam en daardoor heb ik nu minder tot geen last meer van mijn (beginnende) RSI arm, onderrugpijn en stijve schouders/nek. Ik vond haar behandelingen zeer aangenaam. Naar eigen behoefte kun je gezellig kletsen of gewoon tot rust komen. Ik kom zeker terug bij Arine!"
E.J., studente P&A (21jr.)

Wat doet shiatsu voor mij? ‘Technisch’ hebben de shiatsu behandelingen mij van de vervelende pijnlijke straling vanuit mijn onderrug naar mijn linkerbeen afgeholpen. Maar een shiatsu behandeling doet meer. Het is ruim een uur heerlijke ontspanning, met de wetenschap dat er een kundig persoon op een goede manier bezig is om mijn lichaam weer de juiste doorstroming en energie te geven. Elke behandeling is voor mij gewoon een lekker uurtje genieten, ik voel mij er heel best bij! Bedankt!
H.K., kweker (50jr.)

Sinds enige tijd krijg ik shiatsubehandelingen van Arine Maat. Dit heeft mijn dagelijks functioneren in werk en privé verbeterd. Mijn emotionele blokkades en stressgerelateerde klachten zijn verminderd. Ik voel mij energieker en ben beter opgewassen tegen de hektiek van alle dag. De behandelingen ervaar ik als prettig en ontspannend. Uitgangspunt voor elke behandeling is mijn persoonlijke, actuele situatie. De behandelingen zijn geleidelijk overgegaan van klachtgericht naar procesondersteunend. Dat wil zeggen dat ik een positieve ontwikkeling ervaar in mijn emotionele en fysieke gesteldheid.
J.H., fysiotherapeut (55jr.)

© copyright 2015 - Maat Shiatsu - Brittenpad 5 - 2625 ZD Delft - T 015 -2125755 - M 06 - 49412900 - info@maat-shiatsu.nl