';

Shiatsu als levensinvulling

Mijn naam is Arine Maat en Maat Shiatsu is mijn praktijk. Al sinds 2004 verdiep ik me in shiatsu en de onderliggende filosofie. Na het behalen van het erkende HBO-diploma iokai shiatsu in 2008, is het zelfs mijn levensinvulling. Via cursussen zorg ik dat ik mijn technieken verfijn en uitbreid. Ook verdiep ik me in de bij shiatsu behorende bewegingsleer Do-In, om mijn shiatsubehandelingen nog effectiever te maken. Shiatsu is een vak waarin ik nooit uitgeleerd raak. Er ligt een zeer rijke oosterse medische filosofie aan ten grondslag, waarvoor in de hectische westerse wereld veel dankbare afnemers zijn. Dat boeit, keer op keer!

Shiatsu is een prachtig intens vak. Ermee bezig zijn en blijven is niet moeilijk, door de dagelijkse variatie aan vraagstukken. Ook wanneer wij elkaar ontmoeten zal er een unieke interactie ontstaan; een zoektocht naar de optimale combinatie van behandelingen, passend bij uw specifieke klacht en uw persoonlijke levensstijl. U raakt een met uzelf en uw energie gaat stromen! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten...Maat-shiatsu.nl - Shiatsubehandeling

Naast de behandelingen en de verdieping in de shiatsuleer ga ik graag de natuur in, om te duiken, mountainbiken, reizen, tuinieren en om te wandelen met de honden Pieter en Daantje.

Maat Shiatsu is aangesloten bij de Vereniging voor Iokai Shiatsutherapeuten (VIS), lid van European Iokai Shiatsu Association en geregistreerd bij RBCZ. Maat Shiatsu valt onder het tuchtrecht van TCZ.

copyright 2015 - Maat Shiatsu - Brittenpad 5 - 2625 ZD Delft - T 015 -2125755 - M 06 - 49412900 - info@maat-shiatsu.nl