';

Verzuim onder controle!

Hoe zorgt u dat uw medewerkers veel aankunnen ťn snel opladen? Door samen te werken met Maat Shiatsu! Ik bied u een unieke combinatie: zowel shiatsu-vaardigheden als ruime PZ- en financiŽle werkervaring. Daarmee ben ik een invoelende gesprekspartner voor uw organisatie. Samen zetten we shiatsu preventief, ondersteunend of herstellend in.

Preventief: shiatsu voor een betere gezondheid
Shiatsu in uw organisatie kan voor een lager ziekteverzuim zorgen. Door de behandeling voelen uw medewerkers zich ontspannen en kunnen ze met hernieuwde energie aan het werk. Een secundaire arbeidsvoorwaarde die zichzelf terugverdiend! Voor shiatsu op locatie gebruik ik een speciale stoel of een mat. Verder heb ik alleen een afgesloten ruimte nodig. Uw medewerker krijgt een ontspannende behandeling van de rug, nek, schouders, armen en handen, en is er aandacht voor zijn of haar persoonsgebonden spanningsplekken. Blokkades die zijn (of dreigen te) ontstaan door stress verdwijnen. De shiatsu-stoelmassage is een dynamische verkorte vorm van de traditionele shiatsubehandeling en duurt ca. 15 minuten.

Ondersteunend: shiatsu tegen klachten
Denk voortaan bij klachten aan bewegingsapparaat, KANS (voorheen RSI) of stressgerelateerde klachten (slaapproblematiek-concentratieproblemen) als eerste aan shiatsu! Het kan ziekteverzuim verkorten of zelfs voorkomen. Behandeling met dit doel voer ik uit op een mat; op uw kantooradres of in de praktijkruimte van Maat Shiatsu. Dat laatste heeft mijn voorkeur, omdat fysieke afstand tot werkvloer ook een psychische afstand mogelijk maakt. Het vergemakkelijkt het loslaten van spanning door werk.

Maat-shiatsu.nlHerstellend: shiatsu om op te laden
Over het algemeen versnellen shiatsubehandelingen het re-integratie traject. Shiatsu zorgt ervoor dat de werknemer sneller oplaadt. Dat is prettig voor de persoon zelf en voor de continuÔteit in uw organisatie. Behandelingen gericht op herstel vinden plaats in de praktijkruimte van Maat Shiatsu.

Voor een afspraak, proefsessie of meer informatie kunt u contact opnemen via info@maat-shiatsu.nl of 015-2125755

© copyright 2015 - Maat Shiatsu - Brittenpad 5 - 2625 ZD Delft - T 015 -2125755 - M 06 - 49412900 - info@maat-shiatsu.nl