';

Luisterend lichaam...

Uw behandeling begint met een gesprek om uw leefomstandigheden in beeld te brengen en bij de bron van uw klacht te komen. Daarna stel ik een eerste diagnose. De hele behandeling blijft er ruimte voor toetsing en verfijning ervan. Bij shiatsu gaan we er namelijk vanuit dat klachten op elkaar kunnen lijken, maar altijd een unieke oorzaak hebben.

Shiatsu is een manuele therapie die is ontwikkeld in Japan. Misschien kent u het al onder de naam acupressuur of drukpunttherapie. Tijdens een shiatsubehandeling beļnvloed ik meridianen die corresponderen met uw klacht. Dat doe ik met de duim, vingers, handpalm, elleboog, knie of voet. Kenmerkend voor iokai shiatsu is de samenwerking tussen de handen: een actieve, werkende hand en een passieve, luisterende hand. Alles is erop gericht om uw energiedoorstroming te verbeteren en zo uw klachten te laten verminderen of te verdwijnen.

Maat-shiatsu.nl - ShiatsubehandelingDe behandeling vindt plaats op een Japans matras, de futon. U houdt daarbij uw kleren aan. Het is prettig als u loszittende, natuurlijke (katoenen of linnen) kleding draagt. Dan kan ik eventuele strekkingen en rotaties van gewrichten soepel uitvoeren. Na de behandeling geef ik u mogelijk ondersteunende oefeningen mee.

© copyright 2015 - Maat Shiatsu - Brittenpad 5 - 2625 ZD Delft - T 015 -2125755 - M 06 - 49412900 - info@maat-shiatsu.nl